QUIROPRÀCTICA PER A TOTES LES EDATS

Cada dia a tot el món, més famílies senceres (pares, fills, avis,…) van al quiropràctic.

Molta gent es pregunta el motiu. La resposta és molt senzilla. No importa si la nostra columna mesura més d’un metre o pocs centímetres.

És important mantenir la columna vertebral alineada i un bon funcionament del nostre sistema nerviós central SEMPRE, a fi que el nostre cervell pugui comunicar-se correctament amb la resta del nostre cos i poder expressar al 100% el nostre potencial de salut.

La importància de la nostra columna i del sistema nerviós per la salut

L’espina dorsal d’un nen és la línia de la vida del seu petit cos ja que la medul·la serveix com a conducte pel qual passa un feix d’estructures nervioses amb milers de milions de fibres nervioses que envien missatges i energia des del cervell, encarregant-se de controlar el creixement, la reparació i la funció de cada òrgan i teixit del cos, i d’aquesta mateixa forma funciona per les persones grans.

El sistema nerviós central és el màxim controlador del nostre cos. Si els canals de coordinació perden claredat o hi ha interrupcions a les senyals, llavors es produeixen errors a la comunicació, que es tradueixen en una pèrdua de salut.

En nadons i recent nascuts és molt comú que això es manifesti en còlics o irritabilitat, dificultats per mamar de la mare, patrons de son afectats, desenvolupaments tardans, problemes digestius, asma, problemes de conducta, baixa energia,… entre molts d’altres. La llista pot ser interminable.

Quant abans es detectin aquests problemes, més fàcil serà corregir-los. Sense importar el símptoma o problema que es manifesti, tots els camins porten de tornada cap al sistema nerviós central, ja que controla cada funció del cos humà.

Com funciona la Quiropràctica?

L’objectiu de la quiropràctica és fer que aquesta comunicació entre el cervell i el cos funcioni el millor possible tot cuidant la columna vertebral i el sistema nerviós; la qual cosa proporciona una millor adaptació del nostre cos i un major benestar.

La professió quiropràctica és reconeguda per l’OMS com la tercera professió sanitària a nivell mundial (darrere de la medicina i l’odontologia) i la primera opció en tractaments naturistes i no invasius.

FAMILIA BAILANDO.png

Com apareixen aquests desajustaments en nens i grans?

Des del moment de donar a llum es poden donar aquestes interferències nervioses. Si el nadó no ha estat en bona posició, restricció de moviment, ha estat exposat a toxines durant l’embaràs… I també si hi ha hagut parts complicats, amb fòrceps, ventoses, força excessiva o part per cesària.

Al començar a caminar el nen cau una mitjana de 1500 vegades! Això sumat a males postures, molt de temps veient televisió o ordinador, falta d’exercici o activitat física, motxilles massa pesades, a més de ser carregades de forma incorrecta pot accelerar l’aparició de problemes de columna.

Les irritacions nervioses són molt comunes en cada etapa de la nostra vida. A l’edat adulta poden produir-se per estrès físic (males postures, mantenir la mateixa posició durant molt de temps, cops, caigudes, falta d’exercici…) estrès químic (mala alimentació, deshidratació, exposició a toxines,…) o estrès emocional (ansietat, estrès,…). En moltes ocasions aquestes irritacions poden estar allà des del moment del nostre naixement.

Tot sovint es té en compte la importància d’un examen periòdic de les dents, oïdes, gola… dels nadons i els nens. Els grans podem fer-nos exàmens regulars… però s’oblida una de les revisions més importants, la de la columna vertebral i sistema nerviós, el sostenidor de la salut.

FAMILIAS GAY.png

8 raons per les quals els pares porten els nens al quiropràctic:

· Per maximitzar la plasticitat cerebral (desenvolupament del cervell i sistema nerviós)

· Per millorar la salut general, la capacitat d’adaptació i augmentar el benestar

· Per crear un sistema immunològic més sa, això produeix menys refredats, infeccions d’oïdes i malestar general

· Per ajudar amb els còlics i la síndrome del nadó irritable

· Per ajudar amb l’asma, dificultats per respirar i al·lèrgies

· Per millorar la postura

· Per millorar la capacitat de concentració

· Per ajudar amb problemes de son i problemes d’orinar al llit.

El més important a la vida del seu nen és la seva salut!

És una qüestió de família

És molt comú a la consulta quiropràctica veure que tota la família acudeix a revisar i ajustar la seva columna i sistema nerviós. D’aquesta manera no és estrany observar com el pare té més energia; que els mals de cap i menstruals de la mare han passat o que els nens es posen malalts amb menys freqüència i/o gravetat, falten menys a l’escola per motius de salut.

I aquests serien només alguns exemples dels beneficis que es poden assolir a través de la quiropràctica. Cada cop són més les famílies que se n’adonen dels avantatges que té viure amb una columna i sistema nerviós funcionant correctament. Això estableix una gran diferència a la salut de les persones que utilitzen la quiropràctica, respecte a la resta.

MUJERES EDADES.png
Anterior
Anterior

Cuida tu espalda en vacaciones

Siguiente
Siguiente

QUIROPRÁCTICA PARA CORREDORES